verleidingHet gaat goed met Verleiding. In de tweede week staat het boek al op nummer 15 van de Bestseller top 60. Lees ook het korte spannende verhaal van Kortsmit & Lotz in deze zinderende verhalenbundel.

verleidingIn juni verschijnt weer een kort verhaal van Kortsmit & Lotz. In naloop van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, schrijven verschillende thrillerauteurs een spannend kort verhaal met een vleugje erotiek. Oftewel: de erotische vrouwenthriller. Onder andere ook met verhalen van Isa Maron, Judith Visser, Tupla M. en Linda Jansma. Genieten voor slechts 4,99 euro.

* Een pageturner waarin gevoelens en emoties in balans zijn met actie en cliffhangers
* Uitgegeven door De Vliegende Hollander, onderdeel van Dutch Media Uitgevers
* juni 2010

Na het verlies van haar man logeren Valerie en de vierjarige Nicole in het huis van een vriendin. Als ze in de tuin zit te zonnen wordt Valerie opgeschrikt door geschreeuw bij de buren. Ze wil poolshoogte nemen, maar merkt dan dat haar dochter is verdwenen. Het meisje is door een gat in de heg gekropen en Valerie ziet nog net hoe haar zwaargewonde buurvrouw Julia, vlak voor ze sterft, iets in het oor van Nicole fluistert.
Daardoor neemt hun leven een dramatische keer. Valerie en haar dochter voelen zich bedreigd en slaan zelfs op de vlucht. Gelukkig is er de charmante Philip, die op het nippertje voorkomt dat Nicole wordt ontvoerd. Bij hem voelt Valerie zich veilig en kan ze alle ellende even vergeten. Maar de geheimzinnige moordenaar rust niet voor hij Nicole te pakken heeft. Langzaam wordt duidelijk waarom Julia is vermoord, en wat de dader van Nicole wil.

* Kortsmit & Lotz – Ik vind jou
* 280 pagina’s
* Uitgegeven door De Vliegende Hollander , onderdeel van Dutch Media Uitgevers
* Prijs: € 17,95
* ISBN: 978 90 495 01114 3
* ISBN E-book: 978 90 495 0131 0
* NUR: 305
* Bestel hier een exemplaar van Ik vind jou

* Exclusief bij Bol.com te verkrijgen: een heerlijke verhalenbundel speciaal voor de donkere dagen.
* Wintercrime bevat veertien meeslepende, spannende verhalen van Kortsmit & Lotz, Judith Visser, Ariane Meijer, Xenia Kasper, Claudia Biegel, Carla de Jong, Griselda Molemans, Aafke ten Hagen, Nicolette Knobbe, Patricia Snel, Isa Maron, Joyce Willemse en Corine Hartman. Stuk voor stuk topauteurs met een unieke schrijfstijl.
* November 2011
* Kortsmit & Lotz schreef speciaal voor Wintercrime het verhaal: Eindpunt.
* Wintercrime – spannende verhalenbundel
* 256 pagina’s
* Uitgegeven door Mistral, een imprint van Dutch Media/FMB Uitgevers Amsterdam
* prijs 5,00 euro
* ISBN10: 9049953077
* ISBN13: 9789049953072

Bestel hier een exemplaar van Wintercrime.

* verschijnt april 2012
* uitgegeven door Mistral, een imprint van Dutch Media/FMB Uitgevers.
* Als de dertigjarige Laura na een heftige onenightstand wakker wordt, treft ze haar minnaar Alex dood aan. In paniek wist ze haar sporen, grist haar spullen bijeen en gaat naar huis. Maar de volgende ochtend vindt haar man het dode lichaam van Alex in hun voortuin. Wie heeft hem daar neergelegd? Laura’s leven wordt een kluwen van leugens.

Kortsmit & Lotz staan in Het Beste Boek van Reader’s Digest. Hun tweede thriller Ik vind jou is samen met de bestsellers van drie buitenlandse auteurs opgenomen in deze fantastische bundel. Naast Ik vind jou zijn dat Coup in Genève van James Twining, Onder mijn hoede van Jacqueline Sheehan en Over bergen heen van Charles Martin.

Reader’s Digest schrijft over Ik vind jou: ‘Simone Kortsmit en Emile Lotz schreven een bloedstollend verhaal’.

Het beste boek is sinds januari 2012 verkrijgbaar.

15 februari 2012

Exclusief bij Bol.com te verkrijgen: een heerlijke verhalenbundel speciaal voor de donkere dagen. Wintercrime bevat veertien meeslepende, spannende verhalen van Kortsmit & Lotz, Judith Visser, Ariane Meijer, Xenia Kasper, Claudia Biegel, Carla de Jong, Griselda Molemans, Aafke ten Hagen, Nicolette Knobbe, Patricia Snel, Isa Maron, Joyce Willemse en Corine Hartman. Stuk voor stuk topauteurs met een unieke schrijfstijl.

Kortsmit & Lotz schreef speciaal voor Wintercrime het verhaal: Eindpunt.

Wintercrime is voor 5,00 euro verkrijgbaar als e-book bij Bol.com.

Klik hier om het boek te bestellen.

(12 november 2011)

Niet alleen op Hyves (simonekortsmit.hyves.nl) is het schrijversduo Kortsmit & Lotz te volgen, maar ook op Facebook (Emile Lotz; Simone Kortsmit) en twitter (www.twitter.com/#!/simonekortsmit).

(20 augustus 2011)

In het mei-juni nummer van het glossy boekenblad Inkt! (www.inktglossy.nl) staat een interview met Simone Kortsmit en andere Nederlandse thrillerschrijfsters. Inkt! wilde van hen weten: ‘Wat voor boeken lezen jullie zelf?’ Lees hier wie de favoriete auteurs zijn van niet alleen Simone Kortsmit maar ook van onder andere Judith Visser, Heleen van Rooyen, Lieneke Dijkzeul, Xenia Kasper en Simone van der Vlugt.

Ik vind jou ontvangt dit jaar maar liefst ***sterren in de VN Detective & Thrillergids. Een mooie vermelding. VN spreekt over ‘Invoelbare personages, een paar achtervolgingen en de nodige raadsels en dat alles opgeschreven in een toegankelijke stijl’. Klik hier om de recensie te lezen.

Zusters in het Kwaad

Zusters in het Kwaad

Deze thriller verscheen in de zomer van 2009. Hoe ver ga jij om wraak te nemen? Wanneer ...

Ik vind jou

Ik vind jou

* Een pageturner waarin gevoelens en emoties in balans zijn met actie en cliffhangers * Uitgegeven door ...

Auteurs

Auteurs

Het schrijversduo Kortsmit & Lotz schrijft thrillers, toneelstukken en kinderboeken.