Deze thriller verscheen in de zomer van 2009. Hoe ver ga jij om wraak te nemen?

Wanneer Marian van Brabant naar een dorp buiten Amsterdam verhuist, kan ze maar moeilijk aarden. Ze worstelt met een ingrijpende verbouwing en ziet lijdzaam toe hoe de spanningen in haar huwelijk steeds hoger oplopen. Bovendien stuit ze regelmatig op vreemde taferelen in het dorp: een voor een worden de herrieschoppers uit de buurt aangepakt. Niemand weet door wie of waarom.

Bij toeval betrapt Marian de geheimzinnige wrekers, een groep vrouwen die zich door niets of niemand op de kop laat zitten, en al snel sluit ze zich bij hen aan. De vijf vriendinnen genieten volop van hun macht en hun wraakacties worden steeds gecompliceerder en ingrijpender. Maar op een dag gaan ze te ver, met desastreuze gevolgen. Wie is nog te vertrouwen en hoeveel is vriendschap werkelijk waard?

Ver weg, aan de andere kant van het meer hoor ik een autodeur dichtslaan. Het is of die luide klap me in beweging zet. Ik loop snel de vlonder op, strek mijn beide handen – ze zien er vreemd blauwwit uit zo in het maanlicht- en geef haar een harde duw. Eventjes voel ik het zachte vlees van haar rug onder de jurk. Dan verliest ze haar evenwicht en valt in het meer. De plons is oorverdovend. Ik sta doodstil en terwijl de adrenaline door heel mijn lichaam stroomt, vormen er zich cirkels op het eerst zo gladde wateroppervlak.

Uit: Zusters in het kwaad

* Kortsmit & Lotz – Zusters in het kwaad
* 304 pagina’s
* Uitgegeven door Lebowski, onderdeel van Dutch Media Uitgevers. Uitgever van onder andere Arnon Grunberg, Simon de Waal en Susan Smit.
* Ideale thriller voor de fans van Saskia Noort en Simone van der Vlugt
* Prijs: € 17,90
* ISBN: 978 90 488 0227 2
* Bestel hier een exemplaar van Zusters in het kwaad
* Lees hier recensies over ‘Zusters in het kwaad’

Comments are closed.

Zusters in het Kwaad

Zusters in het Kwaad

Deze thriller verscheen in de zomer van 2009. Hoe ver ga jij om wraak te nemen? Wanneer ...

Ik vind jou

Ik vind jou

* Een pageturner waarin gevoelens en emoties in balans zijn met actie en cliffhangers * Uitgegeven door ...

Auteurs

Auteurs

Het schrijversduo Kortsmit & Lotz schrijft thrillers, toneelstukken en kinderboeken.