Boeken

verleiding
Verleiding

* Dubbele spanning!
* In navolging van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, schrijven de Ladies of crime & hun partners een spannend kort verhaal met een vleugje erotiek. Oftewel: de erotische vrouwenthriller. De bundel met korte verhalen van bekende en minder bekende thrillerauteurs is bij uitstek geschikt om lekker mee te nemen in de vakantiekoffer. Zeker voor deze prijs!
* met bijdragen van Kortsmit & Lotz, Isa Maron, Judith Visser, Tupla M., Svea Ersson, Linda Jansma, Marelle Boersma, Marianne en Theo Hoogstraaten, Candy Brouwer, Anita Larkens, Suzanne Buis, Hanna Kuipers en Anne Nicolai.
* Kortsmit & Lotz schreef voor Verleiding het verhaal ‘De kleine dood’.

* juni 2013
* 4,99 euro
* 256 pagina’s
* ISBN: 9789461090690
* Bestel hier een exemplaar.

 

 


Duisternis

* Nu verkrijgbaar!
* uitgegeven door Mistral, een imprint van Dutch Media/FMB Uitgevers.
* Als de dertigjarige Laura na een heftige onenightstand wakker wordt, treft ze haar minnaar Alex dood aan. In paniek wist ze haar sporen, grist haar spullen bijeen en gaat naar huis. Maar de volgende ochtend vindt haar man het dode lichaam van Alex in hun voortuin. Laura heeft geen idee wie hem daar heeft neergelegd of waarom, maar één ding is duidelijk: iemand wil haar leven verwoesten.

* 16,95 euro
* 288 pagina’s
* ISBN 978 90 499 5280 8
* NUR 305
* www.uitgeverijmistral.nl (een imprint van Dutch Media/FMB Uitgevers in Amsterdam)
* bestel hier een exemplaar van Duisternis

 

 


Wintercrime

* Exclusief bij Bol.com te verkrijgen: een heerlijke verhalenbundel speciaal voor de donkere dagen.
* Wintercrime bevat veertien meeslepende, spannende verhalen van Kortsmit & Lotz, Judith Visser, Ariane Meijer, Xenia Kasper, Claudia Biegel, Carla de Jong, Griselda Molemans, Aafke ten Hagen, Nicolette Knobbe, Patricia Snel, Isa Maron, Joyce Willemse en Corine Hartman. Stuk voor stuk topauteurs met een unieke schrijfstijl.
* November 2011
* Kortsmit & Lotz schreef speciaal voor Wintercrime het verhaal: Eindpunt.
* Wintercrime – spannende verhalenbundel
* 256 pagina’s
* Uitgegeven door Mistral, een imprint van Dutch Media/FMB Uitgevers Amsterdam
* Prijs: € 5,00
* ISBN10: 9049953077
* ISBN13: 9789049953072

Bestel hier een exemplaar van Wintercrime.


Ik vind jou

* Een pageturner waarin gevoelens en emoties in balans zijn met actie en cliffhangers
* Uitgegeven door De Vliegende Hollander, onderdeel van Dutch Media Uitgevers
* juni 2010

Na het verlies van haar man logeren Valerie en de vierjarige Nicole in het huis van een vriendin. Als ze in de tuin zit te zonnen wordt Valerie opgeschrikt door geschreeuw bij de buren. Ze wil poolshoogte nemen, maar merkt dan dat haar dochter is verdwenen. Het meisje is door een gat in de heg gekropen en Valerie ziet nog net hoe haar zwaargewonde buurvrouw Julia, vlak voor ze sterft, iets in het oor van Nicole fluistert.
Daardoor neemt hun leven een dramatische keer. Valerie en haar dochter voelen zich bedreigd en slaan zelfs op de vlucht. Gelukkig is er de charmante Philip, die op het nippertje voorkomt dat Nicole wordt ontvoerd. Bij hem voelt Valerie zich veilig en kan ze alle ellende even vergeten. Maar de geheimzinnige moordenaar rust niet voor hij Nicole te pakken heeft. Langzaam wordt duidelijk waarom Julia is vermoord, en wat de dader van Nicole wil.

* Kortsmit & Lotz – Ik vind jou
* 280 pagina’s
* Uitgegeven door De Vliegende Hollander , onderdeel van Dutch Media Uitgevers
* Prijs: € 17,95
* ISBN: 978 90 495 01114 3
* ISBN E-book: 978 90 495 0131 0
* NUR: 305
* Bestel hier een exemplaar van Ik vind jou

Zusters in het kwaad
Deze thriller verscheen in de zomer van 2009. Hoe ver ga jij om wraak te nemen?

Wanneer Marian van Brabant naar een dorp buiten Amsterdam verhuist, kan ze maar moeilijk aarden. Ze worstelt met een ingrijpende verbouwing en ziet lijdzaam toe hoe de spanningen in haar huwelijk steeds hoger oplopen. Bovendien stuit ze regelmatig op vreemde taferelen in het dorp: een voor een worden de herrieschoppers uit de buurt aangepakt. Niemand weet door wie of waarom.

Bij toeval betrapt Marian de geheimzinnige wrekers, een groep vrouwen die zich door niets of niemand op de kop laat zitten, en al snel sluit ze zich bij hen aan. De vijf vriendinnen genieten volop van hun macht en hun wraakacties worden steeds gecompliceerder en ingrijpender. Maar op een dag gaan ze te ver, met desastreuze gevolgen. Wie is nog te vertrouwen en hoeveel is vriendschap werkelijk waard?

Ver weg, aan de andere kant van het meer hoor ik een autodeur dichtslaan. Het is of die luide klap me in beweging zet. Ik loop snel de vlonder op, strek mijn beide handen – ze zien er vreemd blauwwit uit zo in het maanlicht- en geef haar een harde duw. Eventjes voel ik het zachte vlees van haar rug onder de jurk. Dan verliest ze haar evenwicht en valt in het meer. De plons is oorverdovend. Ik sta doodstil en terwijl de adrenaline door heel mijn lichaam stroomt, vormen er zich cirkels op het eerst zo gladde wateroppervlak.
Uit: Zusters in het kwaad

* Kortsmit & Lotz – Zusters in het kwaad
* 304 pagina’s
* Uitgegeven door Lebowski, onderdeel van Dutch Media Uitgevers. Uitgever van onder andere Arnon Grunberg, Simon de Waal en Susan Smit.
* Ideale thriller voor de fans van Saskia Noort en Simone van der Vlugt
* Prijs: € 17,90
* ISBN: 978 90 488 0227 2
* Bestel hier een exemplaar van Zusters in het kwaad
* Lees hier recensies over ‘Zusters in het kwaad’

Summercrime
Lees ‘De Redding’ van Kortsmit & Lotz in deze spannnende verhalenbundel, met daarin verder bijdragen van de crème de la crème van de Nederlandse misdaadliteratuur.

Summercrime is het antwoord op de vraag die samensteller Simon de Waal stelde aan de beste crimeschrijvers van Nederland en België: ‘Wat gebeurt er als je de beste thrillerschrijvers van Nederland en België elk een verhaal laat schrijven vanuit eenzelfde centraal punt. Wat voor verschillende verhalen komen daaruit voort?’ Ergens staat een auto, in de duinen, met lichten aan en een deur halfopen. En of dat nu in het begin, midden of eind van het verhaal is, en of deel uitmaakt van het plot of niet, dat mag iedere auteur voor zichzelf bepalen…

Bijdragen van onder andere Kortsmit & Lotz, Saskia Noort, Simon de Waal, Charles den Tex, Loes den Hollander, René Appel, Esther Verhoef, Eva Noorlander en Tomas Ross.

* Simon de Waal (red.) – Summercrime
* Uitgegeven door Lebowski, onderdeel van Dutch Media Uitgevers.
* Prijs: € 15,00
* ISBN 978 90 488 0228 9
* Bestel hier een exemplaar van Summercrime
* Lees hier recensies over ‘Summercrime”

Zusters in het Kwaad

Zusters in het Kwaad

Deze thriller verscheen in de zomer van 2009. Hoe ver ga jij om wraak te nemen? Wanneer ...

Ik vind jou

Ik vind jou

* Een pageturner waarin gevoelens en emoties in balans zijn met actie en cliffhangers * Uitgegeven door ...

Auteurs

Auteurs

Het schrijversduo Kortsmit & Lotz schrijft thrillers, toneelstukken en kinderboeken.